FAQ

Mollio.se har upphört

Frågor & svar

 

Hur lång leveranstid har ni?

Vi använder Postnord för leverans. Om din order (och betalning vid Swish) kommit in före kl. 14 (helgfri vardag) skickas din order samma dag. Är paketet för stort för att delas ut i din brevlåda får du en avi och kan hämta ut paketet på ditt närmaste utlämningsställe. För brev inom övriga EU gäller 1-7 dagars leveranstid enligt Postnord, beroende på land och ort.

Vad kostar frakten?

All frakt inom Sverige är gratis oavsett hur mycket du handlar för. Inom övriga EU kostar frakten 49:-/sändning

Jag har inte fått någon orderbekräftelse - hur gör jag?

Vid beställning skickar vi en orderbekräftelse till den e-postadress du angett. Kontrollera därför noga att den e-postadress du anger vid beställning är riktig. Kontakta oss om du inte har mottagit din orderbekräftelse inom ett dygn på order@mollio.se eller tel. 0733-203 074 (vardagar 9-17)

Jag har inte fått min beställning - hur gör jag?

Om du inte har mottagit din beställning inom 3 dagar efter den skickats till dig så kontakta oss på order@mollio.se eller telefon 0733-203 074 (vardagar 9-17) så hjälper vi till.

Hur gör jag för att byta/reklammera en vara?

Kontakta oss alltid på order@mollio.se eller telefon 0733-203 074 innan du byter eller reklammerar en vara så hjälper vi dig.

Får jag låna bilder från er hemsida till min blogg?

Självklart får du låna bilder till en blogg, under förutsättning att du skriver om oss i din blogg. I annat fall godkänner vi inte lån av våra bilder.